divendres, 5 de novembre del 2021

Projecte "La màquina del temps" (5è)

 Hola a tots i a totes!

Perdoneu el retard... Ens ha costat tornar al bloc però ja estem aquí!

Ja sabeu quin projecte estem fent els i les alumnes de 5è? Doncs per si no ho sabeu... Estem fent un projecte sobre les etapes de la història! 

Un dia vam arribar a la classe i vam trobar una màquina molt estranya... Era una màquina del temps! I, a més a més, portava una carta per nosaltres. Aquesta carta ens la va escriure un home anomenat Cromlet. Segons ens ha explicat, ve de la prehistòria i com que ha viatjar directament des de la seva època fins l'actual, no entén moltes coses de la nostra vida i societat. Per això, ens va demanar que féssim per grups una recerca i selecció d'informació sobre les diferents etapes de la història i els fets i descobriments més importants de cadascuna. 

Us mostrem algunes imatges perquè veieu com hem treballat per grups cooperatius. Hem fet presentacions online i quan les acabem, farem una exposició oral a la resta de grups.




També, estem treballant els nombres romans a partir d'aquest projecte. El Cromlet tenia una llista de diferents dates importants amb nombres romans però ell no era capaç de desxifrar aquestes dates. Nosaltres hem aprés el valor de cada xifra per poder ajudar-lo. 

Us ensenyem unes imatges d'una activitat que vam fer per aprendre a escriure amb nombres romans però d'una manera lúdica. Ens ho hem pres tan seriosament que alguns han acabat pels terres i tot!





Segur que el Cromlet ens té preparats més reptes... Us anirem informant més endavant!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada