diumenge, 20 de maig del 2018

FUNNY DAY

El pròxim 6 de juny els alumnes de 5è participarem en unes jornades lúdiques d'anglès amb altres escoles del municipi. Aquestes jornades formen part del projecte "Funny Day" que ha consistit en un intercanvi de cartes en anglès amb alumnes d'altres escoles. Nosaltres l'hem fet amb l'escola Àngel Guimerà.

Aquestes jornades les farem al poliesportiu 11 de setembre i consistiran en 8 proves diferents en llengua anglesa on haurem de demostrar les nostres habilitats responent preguntes de cultura general, lletrejant paraules, endevinant paraules a partir de descripcions... Cada alumne anirà amb el seu amic per correspondència (en anglès "penfriend") i amb sis alumnes més, tres de la mateixa escola i tres de l'altre. És una bona oportunitat per conèixer altres nens i nenes de les altres escoles de la ciutat fent ús de la llengua anglesa.

A més a més, participen els alumnes de l'institut Sant Andreu de 3r de ESO perquè seran els organitzadors de les jornades i dinamitzadors de les proves.

Tenim moltes ganes que arribi aquest dia per poder conèixer el nostre penfriend i passar una bona estona!

PD: Molt important famílies! Els alumnes han de portar posada una samarreta de color per aquestes jornades, blanc o negre NO!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada