dimarts, 31 de març del 2020

NOVETATS!! (setmana del 30 de març al 5 d'abril)

Benvolgudes famílies!
Com esteu? Esperem i desitgem que esteu tots bé. Nosaltres amb moltes ganes de tornar a l'escola per tornar-nos a veure i que tot torni a la normalitat. Veient que aquesta situació es pot allargar una mica més del que ens pensàvem volem proposar-vos dues novetats:

1ª NOVETAT: Cada dimarts anirem actualitzant la pàgina de tasques o  feines a realitzar, aportant enllaços d'interès per treballar a casa (pàgina Treballem a casa)

2ª NOVETAT Cada setmana us anirem proposant petits reptes. La finalitat d'aquest nou apartat és que ens feu arribar fotos dels nens i de les nenes realitzant aquests reptes per poder-les penjar en el nostre bloc i poder així estar més a prop vostre i compartir-les amb la resta dels companys de l'escola. L'adreça on s'han d'enviar les fotografies és csjjortiz@gmail.com Cal que poseu el vostre nom i el grup (exemple: Charo García 6èC). Les fotografies es penjaran a la pàgina I a casa, tu què fas?

REPTES PROPOSATS PER AQUESTA SETMANA (31-3-20)


  • Ens agradaria veure alguna fotografia portant a terme alguns dels experiments que us vam proposar fer en el projecte FIRA-JUGA (experiments penjats al bloc el 18 de març)
  • També ens agradaria veure com us manteniu en forma a casa. Ens podeu fer arribar fotografies realitzant alguna activitat d'educació física.
      







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada