diumenge, 20 de juny del 2021

FRACCIONS I MESURA A 5è

 Els alumnes de cinquè hem realitzat l’aprenentatge de les fraccions al projecte RECICLEM. Per tal de repassar els continguts treballats hem fet racons de fraccions.

Hem jugat al bingo de les fraccions, al joc de les pizzes, hem comparat fraccions, hem fet fraccions equivalents, hem convertit nombres mixtos a fraccions i fraccions a nombres mixtos, i també, hem resolt problemes cooperatius amb els diferents continguts sobre les fraccions.

Hem gaudit de valent, i el més important, hem acabat d’aprendre moltes coses sobre les fraccions. Ja esperem amb moltes ganes aprendre als propers racons!!!!

A aquest mateix projecte hem après molt sobre les mesures, hem estat treballant la longitud, la capacitat i la massa. Per acabar d’afiançar els continguts ens hem posat a prova realitzant tres reptes: podem mesurar amb el mateix estri de mesura un camp de futbol i un llapis? Podem utilitzar la mateixa unitat de mesura per mesurar el pes de les persones i de l’arròs? Amb qualsevol recipient es pot mesurar la capacitat?


Feu clic a la imatge i tindreu accés a totes les fotografies. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada