dimarts, 21 de novembre del 2023

Sortida al Parlament i Parc de la Ciutadella (6è)

El passat dilluns 21 de novembre les nenes i els nens de 6è vam anar a visitar el Parc de la Ciutadella i el Parlament de Catalunya, dintre del nostre projecte "Formem govern", on investiguem quines són les institucions democràtiques que hi ha al nostre país i a Europa.  

Primer vam arribar i vam esmorzar a les portes del Parlament. Vam començar a fer la visita del Parc on la Maribel, la M. José i l'Òscar ens anaven explicant coses molt curioses, com per exemple que el parc es deia així perquè el lloc on està va ser una antiga fortalesa militar, una estàtua d'un mamut, un penell... 

Després vam anar a fer la visita al Parlament. El Xavier ens va acompanyar fins a la Sala dels Plens, vam seure als seients de la premsa i allà ens van explicar un munt de coses sobre els diputats que treballen allà i com fan els plens. Ens van explicar coses sobre el palau on està ubicat i vam veure l'escala reial. 

Quan vam acabar a la visita vam anar a dinar als Jardins del poeta Aribau, situats al parc. En acabat vam continuar la nostra visita al parc per acabar davant del Parlament on vam dibuixar del natural. 

Ens ho hem passat molt bé i esperem que us agradin les nostres fotos. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada