dimarts, 23 de gener del 2018

COMENCEM EL PROJECTE A 5èB

Els alumnes de 5è vam decidir a principi de curs el tema del projecte fent votacions a classe i el més votat va ser... l'ANIME! Per si algú no sap què és l'anime, són uns dibuixos animats de procedència japonesa.

Primer de tot, vam recollir les idees que teníem en general sobre l'anime i la cultura japonesa (Què sabem?) i més tard vam posar en comú alguns aspectes que volíem conèixer més a fons (Què volem saber?).

A partir d'aquí farem d'investigadors. Estem repartits en cinc grups i cada grup ha d'investigar i buscar informació sobre un d'aquests cinc temes: història de l'anime, gèneres/tipus d'anime, curiositats, Japó i sèries. Amb la informació que recollim podrem respondre a les preguntes que vam plantejar al "Què volem saber?".

Aquesta informació la recollirà cada grup en una cartolina on també posaran imatges rellevants del seu tema per poder fer una petita exposició a l'aula a la resta dels companys. A més a més, crearem un document on quedi recollida tota la informació important dels cinc grups.

Aquí teniu unes imatges de les primeres recerques que han estat fent els nois i noies de 5è B!











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada