dilluns, 22 de gener del 2018

Kantiquipugui al Palau de la música

Només tornar de les vacances de Nadal els alumnes de 6è ens vem endinsar en un projecte de música al voltant de la sortida que anàvem a fer al Palau de la Música, el "KANTIQUIPUGUI".

La mestra de música ens va proposar un repte: en comptes de ser ella qui ens expliqués i ens mostrès amb exemples pràctics què és el Palau de la Música, quin tipus de veus hi ha, com s'organitza un cor, com funciona l'aparell fonador, etc. fóssim nosaltres mateixos els responsables d'investigar-ho.

Vem crear petits grups cooperatius i amb el suport d'una base d'orientació, unes preguntes, unes informacions i una rúbrica amb els criteris d'avaluació, cada grup es va endinsar en dues sessios d'aprofundiment sobre una temàtica:
1) El palau de la música
2) L'aparell fonador
3) Les veus
4) El cor

Cada grup va preparar un mural visual amb les informacions treballades i ho vam exposar davant tot el grup classe.
D'aquesta manera tothom es va enriquir de totes les informacions! Va ser molt interessant i entretingut treballar d'aquesta manera!

A més, el millor de tot va ser que el dijous, quan vem anar a la sortida, tot el que veiem i tot el que escoltàvem ho coneixíem! Les sessions de treball en grup investigant van cobrar significat al veure-ho en persona durant l'excursió!

Aquí us deixem imatges dels treballs i de la sortida. Esperem que gaudiu veient-les tant com nosaltres amb aquesta experiència!




















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada