dissabte, 3 de juny del 2023

6è: COLÒNIES A LA CINGLERA (VILANOVA DE SAU)

 1r dia

Hola famílies!

El dia 31 de maig vam començar una de les darreres aventures junts, les colònies de sisè!

Vam arribar a Vilanova de Sau, a la casa la Cinglera. Plovisquejava una mica, però vam aprofitar per veure les nostres habitacions i instal·lar-nos. 

Després de dinar, va deixar de ploure i vam gaudir d’una estona de temps lliure, i a continuació, vam realitzar una cursa d’orientació i descoberta de l’entorn i jocs cooperatius. Vam riure molt.

 Un cop vam sopar, va començar l’activitat de nit. Vam realitzar diferents jocs amb l’ajuda de les nostres lots. A les 11h tocava anar a dormir, però no teníem gaires ganes, volíem festa de pijames a les habitacions, però els nostres mestres ens van “tallar el rollo” a partir de les dues de la matinada. Algú va allargar la festa una mica més.

 Ens ho vam passar d’allò més bé!!!!







2n dia

Hola de nou!

El segon dia vam matinar, no podíem evitar continuar parlant sobre les nostres experiències i vivències, ahir no vam tenir prou. Ens vam aixecar sols a les 7 h del matí, i vam començar a cridar, xerrar, visitar altres habitacions… fins que els mestres, de molt bon humor ens van recomanar que ens canviéssim de roba i arregléssim l’habitació, no els vam portar la contrària.

Després, vam anar a esmorzar, mmmm! Estava tot boníssim! Havíem d’agafar forces per viure l’aventura de les tirolines i l’escalada. Per cert, va sortir el sol.

A la tarda, vam gaudir d’un Escape Room anomenat Campament Bandoler. Dutxes i a sopar! Ja que a la nit hi havia discoteca, i havíem d’anar ben mudats i mudades.

A l’hora d’anar a dormir, ja vam tenir menys ganes de festa, els ulls se’ns van tancar una mica abans.

Aquest dia també va ser espectacular!!!! Vam gaudir d’un munt d’aventures junts!!!!




3r dia

Hola!!!

El tercer i últim dia vam matinar una mica més per tal de preparar les nostres maletes abans d’anar a esmorzar.

Després d’esmorzar, vam fer l’activitat de les olimpíades i tir amb arc. Un cop van acabar les activitats, vam anar a dinar i a jugar una mica fins que l’autocar que ens portava de tornada cap a casa va arribar a per nosaltres.

Ha estat una experiència inoblidable, l’hem gaudit molt!!!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada