divendres, 16 de juny del 2023

Activitats d'Educació en Valors, Treball Emocional i Tutoria (5è)

Durant el segon i el tercer trimestre els i les alumnes de 5è hem participat en diferents activitats que ens han preparat les nostres mestres per comprendre una mica més el món que ens envolta i per fer-nos conscients dels valors que ens ajudaran a crèixer, així com també prendre consciència de com som, de les nostres capacitats, habilitats, etc. Hem treballat també la coeducació, la inclusió i la tolerància, així com l'ajuda als desfavorits. 

Les activitats de les quals us presentem un recull fotogràfic són:

- Creuem el riu ( Ens convertim en inmigrants que han de creuar un riu, la nostra barca son cèrcols, anem en diferents grups, amb diferents possibilitats, com poden ser molts cèrcols i poques persones, pocs cèrcols i moltes persones, etc. Hem d'arribar tots sans i estalvis a l'altre costat del riu, en el menor temps possible)

- Som a la prehistòria...com repartim les tasques? (Som homes i dones prehistòrics/ques i hem de repartir-nos les tasques familiars. Després les representem i els altres han d'endevinar qui som i quines tasques fem).

- Representem les nostres virtuds, defectes, desitjos, il·lusions, pors, etc utilitzant un collage i els companys dels altres equips han d'endevinar què es el que volem representar.

- Organització, si us plau! (Enfilats en una filera de cadires ens hem d'organitzar segons la consigna que ens donen les mestres sense poder parlar, només podem utilitzar comunicació no verbal, amb dos companys que ens diuen què hem de fer per fer-ho bé). 

Ens ho hem passat genial!!! Cliqueu i gaudiu!



 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada